Εύα Τιγκίρη

Ψυχολόγος

Είμαι πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου, απέκτησα άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου.

Εκπαιδεύομαι στη Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία από το Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Επίσης, έχω παρακολουθήσει εντατικό εκπαιδευτικό εργαστήριο στην Εστιασμένη στο Τραύμα Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών.

Διαθέτω εξειδικευμένη επιμόρφωση στην Ψυχιατρική του παιδιού και του εφήβου από το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ, καθώς και τις απαραίτητες εκπαιδεύσεις για τη χορήγηση και βαθμολόγηση των ψυχομετρικών τεστ νοημοσύνης WISC-V (ΔΙΚΕΨΥ) και Raven’s Educational (ΜΟΤΙΒΟ). Επιπλέον, έχω παρακολουθήσει σεμινάρια που αφορούν στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική Γονέων, στην Ενσυνειδητότητα (Mindfulness) από το Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικης και στο Παιδικό Ιχνογράφημα (ΔΙΚΕΨΥ).

Εργάζομαι σε κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης και ειδικών θεραπειών αναλαμβάνοντας συνεδρίες με παιδιά, εφήβους και ενήλικες, καθώς και συμβουλευτική γονέων, όντας πλαισιωμένη από εποπτεία, ως ενδείκνυται.


Δείτε την ομάδα μας